Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

LA COPA NO VARIA DE FORMAT

El campionat 2011/2012 es mantindrà igual

Primer EquipAmb la finalització de les diferents categories del futbol català, la Copa Catalunya es torna a posar en marxa. Malgrat el canvi de directiva federativa, la competició mantindrà el format donat que la seva estructura ja s'havia aprovat de forma idèntica per disputar-se així una temporada més. Els canvis podrien arribar la temporada vinent.

 

La FCF no ha modificat, de moment, el calendari de competició de la Copa Catalunya. Sense saber encara el guanyador de l'edició anterior –es decidirà a Tarragona el 9 d'agost–, els equips campions de Preferent, Primera, Segona i Tercera territorial començaran a disputar les primeres eliminatòries el cap de setmana del 29 de maig. A mitjans de juny s'acabarà la primera fase amb la disputa de la tercera ronda (on s'afegirà el campió de Catalana) i llavors la competició s'aturarà fins a l'agost.

 

En el mes tradicional de pretemporada, entraran en joc, com fins ara, els equips de Segona B i Tercera. La Federació Catalana no ha dissenyat encara el tram de calendari de la segona fase, però ha indicat que aquesta es jugarà a partir del 7 d'agost. El sorteig de la primera de les eliminatòries tindrà lloc el dimarts 24 de maig. En aquests primers duels s'eliminaran entre ells els campions de Tercera territorial. Serà necessari veure també si les dates d'agost s'acaben finalment solapant o no amb el tradicional Torneig d'Històrics.

acidH TEB FederacioAcell