Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

TOTES LES ZONES MIXTES

Repàs a 38 jornades de declaracions

Primer EquipUn total de 38 jornades de lliga donen per a molt pel que fa a declaracions dels entrenadors dels equips. Els tècnics han concedit 38 rodes de premsa a Europa Ràdio, plataforma que també ha recollit les declaracions dels altres entrenadors. En aquest article en repassem les millors, aquelles manifestacions verbals que han sentat càtedra enguany.

 

Les declaracions dels entrenadors de tots els partits de lliga d'aquesta temporada es poden consultar a la secció "Zona Mixta" del menú del Primer Equip o bé fent clic aquí . Després de mesos de competició i de passar per tot tipus de victòries, empats i derrotes, tant el tècnic europeista com la resta d'entrenadors han deixat frases pel record. Tot seguit les repassem.

 

 

JORNADA 2: EUROPA-ESPANYOL B


Primer partit de la història amb l'Europa fent de local en lliga al Camp de l'Àliga i primeres queixes arbitrals de la temporada

 

Pedro Dólera: "Sabiem que ens tocava la pitjor jornada per jugar amb l'Espanyol, en haver descans del seu primer equip i venir amb tots els jugadors que tenien entrenant amb el de Primera. Hi ha hagut decisions arbitrals que m'agradaria veure però com sempre guanya el millor, avui l'Espanyol".

 

JORNADA 8: EUROPA-REUS

 
L'Europa no acaba de donar el salt a la taula i la resta d'equips li prenen la mida

 

Pedro Dólera: "Ja ho vaig dir l'any passat, no és un tema de guanyar a casa o fora. S'ha d'intentar guanyar sempre i on sigui. Estem en un moment on tot surt malament. Enguany els equips ja ens venen molt endarrerits perquè aquesta temporada se'ns respecta més i ens està costant adaptar-nos a això"


JORNADA 15: VILANOVA - EUROPA


Primera victòria al Garraf en moltes dècades

 

Pedro Dólera: "Estem molt contents perquè sabiem que aquest camp és molt difícil. Llegim la nostra web i seguim les cròniques i ja l'any passat sabia que aquest era un camp complicat. El partit ha estat lleig i de poc ritme, però al final hem aconseguit guanyar ja no per la història, que ens agrada i motiva, sinó per aquesta segona victòria seguida que diuen que et dóna la tranquil·litat".

 

JORNADA 23: CASTELLDEFELS - EUROPA


Un dels millors triomfs de la temporada, a domicili i tocant la pilota

 

Pedro Dólera: "Estem superant el que vam fer l'any passat i ara cal gaudir-ho. Ens hem de mantenir on estem i espero que poguem somiar en ficar-nos a dalt al final de temporada. Aquest equip confia en si mateix i només el temps dirà on estarà en acabar la lliga".

 


JORNADA 30: EUROPA - PALAMÓS


L'Europa és segon a la taula i, a priori, aspira a tot

 

Pedro Dólera: "Donar caça al Llagostera? Jo em tallo un bocí de braç aquí i que em surti sang per quedar quart! (rialles). En aquesta lliga pot passar de tot. No hem de mirar als rivals, sinó a la nostra línia. Estem tranquils. Hem trencat el malefici del Palamós i no podem demanar més. Tranquil·litat i gaudir".

 

 


JORNADA 37: PREMIÀ - EUROPA


La davallada final de l'equip acaba amb mala imatge fora

 

Dani Contreras (segon entrenador): "Estem en una fase de mala situació anímica. Venim de deixar de lluitar pels objectius i se'ns fa difícil guanyar. La mentalització dels jugadors és difícil. Aquests tipus de partits són així. El Premià havia de guanyar un partit abans d'acabar la lliga contra algú i ens ha tocat a nosaltres. Il·lusió? Això no crec que falti, però tenim altres mancances evidents".

 

acidH TEB FederacioAcell