Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

DÓLERA RENOVA PER DOS ANYS

Confiança total en el projecte

Primer EquipLa sala de premsa del Nou Sardenya va acollir ahir al vespre l'acte públic de renovació de Pedro Dólera i el seu cos tècnic com a responsables del Primer Equip. L'acord és per dues temporades, fins al 2013, mostrant la directiva una confiança a llarg termini del projecte iniciat fa dos anys. Si el futur no varia el pla de ruta, el tècnic complirà quatre anys al club.

 

La notícia era coneguda per tothom. Pedro Dólera va afirmar en roda de premsa posterior al partit amb la Pobla de Mafumet que havia arribat a un acord amb la directiva per seguir la temporada vinent a l'Europa i intentar, com ha fet en els dos anys que porta a la banqueta escapulada, millorar els registres anteriors. L'aspecte que no era conegut i es va desvetllar ahir és que l'acord no només és per una temporada, sinó per dues, fins a la finalització de la campanya 2012/2013. Dólera serà el segon entrenador d'aquest segle que firmarà un acord d'aquestes característiques després de Josep Moratalla al 2004.

 

En l'acte, que va comptar amb la presència de directius, socis, penyistes i alguns jugadors, es van posar en comú les línies generals del projecte esportiu del club, que seguirà el mateix camí que en les dues temporades anteriors, apostant per un creixement esportiu econòmicament racional. L'acte va comptar amb un espai final de precs i preguntes dels presents, tant mitjans de comunicació com socis, o tots van aportar els seus diferents punts de vista sobre molts aspectes de l'entitat i l'equip. En els propers dies, el club començarà a comunicar de forma oficial, mitjançant ceeuropa.cat, les primeres altes i baixes.

 

Primer Equip
De Bode, en el moment d'explicar el petit salt de qualitat que l'Europa
espera poder aplicar la temporada vinent a la categoria

Primer Equip
Bona presència de socis, penyistes i directius a la sala

Primer Equip
El vicepresident Arturo Ramírez va destacar el valor futur de la base

Primer Equip
L'acord entre tècnic i club és per dues temporades més

 

 

acidH TEB FederacioAcell