Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

LES ESTADÍSTIQUES I XIFRES DEL PRIMER EQUIP AL DETALL

Minuts, partits jugats, gols, targetes...

Primer Equip

Un cop finalitzada la lliga al campionat de Tercera Divisió, ceeuropa.cat presenta les estadístiques finals de tots els jugadors que han disputat almenys un partit amb la samarreta de la primera plantilla. Així mateix, les dades generals històriques s'han actualitzat i es poden consultar a la secció corresponent dins l'apartat d'història de la pàgina web oficial.

El porter Joan Cañadas, amb 2.880 minuts, és el jugador que més estona ha jugat sobre el terreny de joc aquesta temporada. El migcampista Dani Valderas, amb 36 participacions, és qui ho ha fet en més partits. Alberto, amb 14 cartulines, és el jugador amb més grogues i Ivan Álvarez i Parres, amb 3 expulsions, els que han vist més vermelles. Segalés i Cebri comparteixen el pitxitxi particular de l'equip amb 11 dianes. 

Tots els jugadors han disputat un mínim de dos partits (ni que sigui uns minuts en cadascú). L'únic jugador que no ha gaudit d'una titularitat és Dani Tacón qui, a la vegada, és el jugador amb menys presència: 54 minuts repartits en dos partits. A continuació us oferim el llistat amb totes les estadístiques individuals de la temporada. Podeu consultar les lligues històriques fent clic AQUÍ .

 

LES XIFRES JUGADOR A JUGADOR

Primer Equip

 

 

 

acidH TEB FederacioAcell