Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

EL MERCAT DE LES ALTES I BAIXES A PARTIR DEL 3 DE JUNY

Renovacions, entrades i sortides

Primer Equip

La pàgina web del CE Europa, com és costum cada any, informarà de l'estat del "mercat d'estiu" dels jugadors i jugadores dels tres principals equips de l'entitat: Primer Equip, Juvenil A i Femení A. Des del divendres dia 3 de juny, al menú de Competició es podran consultar tots els moviments de futbolistes a les citades plantilles. L'actualització serà constant.

D'aquí una setmana, ceeuropa.cat obrirà la seva secció d'estiu del mercat de renovacions, altes i baixes de jugadors. Els moviments dels tres principals equips quedaran registrats durant juny, juliol i agost, actualitzant-se a mida que hi hagi novetats confirmades i oficialitzades a qualsevol de les plantilles citades. En el cas de les altes, s'especificarà procedència i demarcació de les mateixes. 

Com és habitual en aquestes situacions, és molt probable que la pàgina web de l'Europa sigui el darrer mitjà de comunicació on apareixeran els noms dels futbolistes que renoven, marxen o entren. L'explicació és ben senzilla: ceeuropa.cat no pot oficialitzar cap moviment fins que aquest hagi estat signat per les parts implicades, sigui quin sigui el destí del moviment. Així doncs, el clàssic ball de noms del 'mercatto', que faran circular els diaris esportius, podrien avançar alguns noms -i errar d'altres- que finalment, amb els pas dels dies, es vegin certificats a la secció de 'Mercat' de la pàgina web. Només els noms que apareguin en aquest portal, sigui en renovació, sortida o entrada, seran 100% oficials i definitius.

acidH TEB FederacioAcell