Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

LA LLIGA BUSCA ELS 20 EQUIPS

Un ull posat a promocions i ascensos

Europa

Amb la competició de lliga regular finalitzada, la Tercera Divisió espera ara el destí dels equips implicats en la lluita per l'ascens i en els provinents de Primera Catalana per configurar el seu grup de la temporada vinent. El destí final de la Gramenet també està pendent de resoldre's de forma definitiva. Els colomencs han de liquidar deutes abans del 30 de juny.

A dia d'avui, els quatre equips catalans que disputen la promoció d'ascens a Segona B segueixen ben vius i tot podria ser que un d'ells aconseguís l'ascens aquesta mateixa tarda. Si el campió, el Llagostera, obté un resultat positiu amb un 2-0 aconseguit a l'anada contra el Cerceda, la festa dels gironins a Galicia significaria l'ascens històric d'aquest equip i un 'coco' menys a Tercera. Montañesa i Pobla de Mafumet encaren amb resultats positius el partit de tornada i l'únic obligat a marcar i fer un bon partit a domicili és el Reus, que va empatar a un gol a casa. 

Amb aquesta cursa per l'ascens encara per decidir, la categoria ja coneix dos nouvinguts de Primera Catalana: Olot i Vic. El tercer sortirà del duel entre Rubí i Tàrrega per la tercera plaça. Dels equips descendits, el Santboià tornarà a Tercera després de la seva primera aventura a Segona B i la Gramenet també, tot i que si l'equip de Santa Coloma no liquida els seus deutes amb els jugadors abans de 30 juny, podria veure's obligat a un descens administratiu que portaria l'entitat directament a Catalana. Pendents de tots aquests resultats es troben el Masnou i el Vilanova. En les properes setmanes, el grup Vè de Tercera es començarà a definir.

acidH TEB FederacioAcell