Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

CATORZE RENOVATS, SET BAIXES MÉS QUATRE NOUS FITXATGES

La plantilla de l'Europa, gairebé perfilada

Europa

El Primer Equip de l'Europa ja té pràcticament tancada la seva llista de jugadors per la propera temporada. El cos tècnic ha renovat a catorze jugadors de l'actual curs esportiu, ha donat set baixes i ha incorporat ja quatre nous futbolistes. La pàgina web oficial obre la llista del mercat d'estiu del club. Aquesta s'anirà actualitzant durant tot juny, juliol i agost.

El principal bloc de l'equip de la passada temporada està íntegrament renovat. Així doncs, seguiran formant part del Primer Equip els següents jugadors: Aitor Olmo, Àlex Cano, Alberto González, Ruben Salvador, Raúl Pociello, Ivan Álvarez, Àlex Delmàs, Carlos Guzman, Dani Valderas, Guillem Parres, Ramon Gatell, Ramon Rovira, Cebrià Queralt i Roger Segalés. Del Juvenil A puja a la primera plantilla el davanter centre Éric Blasco. Causen baixa: Joan Cañadas, Tato Burgada, Àlex Isern (per estudis), Diego Suárez, Narcís Barrera, Remo Forzinetti i Aitor González.

El Primer Equip també ha incorporat quatre nous jugadors a la plantilla, tres d'ells de pes específic, renom i alt nivell dins el futbol català. Sota pals arriba el millor porter de la categoria, Rafa Leva (Santboià), acompanyat d'un exjugador europeista que tornarà a vestir l'escapulari a l'extrem dret de l'atac, Daniel Valero "Peque" (també del Santboià). Al mig del camp s'incorpora un dels jugadors amb més talent en aquesta zona de la Tercera Divisió, Javi Lara (Prat). Sota pals acompanyarà a Rafa Leva el porter Eloi Mir (Damm juvenil de Divisió d'Honor). El cos tècnic buscarà tres jugadors més d'edat sots'23 per completar la plantilla: un extrem i dos laterals.

 

PLANTILLA 2011/2012 a 3 de JUNY
(en negreta les noves incorporacions)

PORTERIA
Rafa Leva (Santboià) i Eloi Mir (Damm)

DEFENSA
Aitor Olmo, Àlex Cano, Alberto González, Ruben Salvador i Raúl Pociello

MIG DEL CAMP
Ivan Álvarez, Àlex Delmàs, Carlos Guzman, Dani Valderas, Guillem Parres, Ramon Gatell i Javi Lara (Prat)

DAVANTERA
Cebrià Queralt, Roger Segalés, Ramon Rovira, Éric Blasco (Juvenil A) i Peque (Santboia)

acidH TEB FederacioAcell