Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

TRES PILARS I JOVES VALORS

L'Europa incorpora Aitor Torres del Prat

Europa

El Primer Equip de l'Europa ha incorporat al lateral Aitor Torres, de 21 anys i procedent del Prat, a la seva llista d'altes de cara a la propera temporada. Així mateix, tres dels noms que vindran a vestir el blau escapulari entre els ja confirmats seran puntals de les seves respectives zones de joc al camp. Aquests són Rafa Leva, Javi Lara i Daniel Valero 'Peque'.

La primera plantilla escapulada presenta la xifra més elevada de renovacions de la darrera dècada. Un total de catorze futbolistes seguiran formant part del Primer Equip en una clara aposta de creixement de grup. De mica en mica, el cos tècnic està acabant de perfilar el total de noms de la plantilla i aquest mateix diumenge ha incorporat Aitor Torres -veure foto petita d'obertura de l'article-, lateral de l'AE Prat, de 21 anys, que porta dues temporades a Tercera. La present que ara finalitza a les files potablaves i l'anterior a l'Olesa.

 

Europa
Javi Lara pressiona qui ara serà company seu, Ivan Álvarez
en el partit Prat-Europa de la temporada que queda enrere

 

Dues més seran les incorporacions que, en principi, encara buscarà el club per tancar definitivament la plantilla de cara a l'inici dels propers entrenaments (dilluns 25 de juliol), sumant als seus components els juvenils que, a prova, disputaran la pretemporada d'agost. Entre les novetats, destaquen tres noms per sobre de la resta no per desmereixement sinó per àmplia i reconeguda trajectòria. Rafa Leva és, sens dubte, el millor porter català de Tercera i la temporada vinent vestirà amb l'escut europeista a la samarreta. Al mig del camp, Javi Lara és un dels talents més creatius de la categoria i a l'extrem de la davantera Peque -prou conegut per l'afició europeista- es troba en el seu moment més dolç de determinació i desequilibri pel seu extrem. Uns pilars que ajudaran a l'objectiu de l'Europa de seguir fent gran l'equip i la seva classificació a la taula, lliga rere lliga.

acidH TEB FederacioAcell