Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

LA PLANTILLA JA CONEIX LES NOVES INCORPORACIONS D'ESTIU

Trobada de jugadors abans de les vacances

Europa

Els jugadors del Primer Equip de l'Europa van reunir-se ahir al Nou Sardenya per fer la darrera trobada de l'any, parlar de la planificació dels dies de vacances, de l'inici de la propera pretemporada i, de pas, saludar les sis cares noves que, de moment, formen part del grup de cara al proper exercici 2011/2012. Al grup només li falten dues incorporacions.

Rafa Leva, Peque, Javi Lara, Aitor Torres, Eloi Mir i el juvenil Èric Blasco ja coneixen als seus nous catorze companys d'equip -fins a la data- amb els que compartiran vestuari i l'aventura d'un nou curs esportiu. El Nou Sardenya va acollir ahir al vespre una trobada entre jugadors, tècnics, cos auxiliar, directius i premsa per tal d'acomiadar la temporada 2010/2011, fer les noves presentacions oportunes i citar-se el proper 25 de juliol pel primer entrenament.

 

Europa
Les sis novetats -fins al moment- de la primera plantilla. D'esquerra a dreta:
Rafa Leva, Peque,Èric Blasco, Javi Lara, Aitor Torres i Eloi Mir

 

Els jugadors també van rebre de part dels tècnics la seva idea de planificació física -a realitzar a títol individual- durant els dies de vacances per tal d'arribar en les millors condicions possibles a la darrera setmana de juliol. L'equip, que encara no està tancat, buscarà noves incorporacions -totes sots'23- mentre amplia el nombre de juvenils (Geri i Santigosa) que faran la pretemporada amb l'equip. Durant l'agost s'acabarà de decidir el nombre total de fitxes de la plantilla.

acidH TEB FederacioAcell