Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

LA TERCERA DIVISIÓ 2011/2012

Així quedarà el grup V de la categoria

Europa

Un cop finalitzat el campionat de lliga de Tercera, de les divisions superiors i inferiors que afecten a la seva composició final i les diferents promocions d'ascens a Segona B, l'Europa ja coneix els 19 rivals de la lliga per la propera temporada 11/12. Hi haurà un total de cinc cares noves al grup cinquè: dues provinents de Segona B i i tres de Catalana.

L'ascens del Llagostera i el Reus a Segona B, la no obtenció d'aquest premi per part de la Montañesa i de la Pobla de Mafumet, així com els ascensos i descensos de les categories inferior i superior respectivament, han definit els tradicionals 20 equips que la temporada vinent disputaran el grup V de Tercera Divisió, que tornarà a comptar amb quatre places de play-off i tres de descens directe.

Els equips que s'incorporen provinents de Segona B són la Gramenet -a falta de liquidar el deute pendent donat que en cas contrari podria baixar una altra categoria més- i el Santboià. Han ascendit des de Primera Catalana: Olot, Vic i Rubí. Formen la resta del grup: Montañesa, Pobla de Mafumet, Espanyol B, Manlleu, Europa, Cornellà, Prat, Gavà, Vilafranca, Terrassa, Castelldefels, Amposta, Balaguer, Masnou i Vilanova.

La lliga donarà inici gairebé amb tota seguretat el diumenge 28 d'agost. El calendari de jornades, sortejat per la RFEF (Real Federación Española de Fútbol) hauria de veure la llum aproximadament entre el 14 i el 21 de juliol. El pla de competició tornarà  a fer jugar als equips un mínim de tres jornades intersetmanals, dues d'elles coincidint amb festes del calendari.

acidH TEB FederacioAcell