Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

L'EUROPA INCORPORA NILS, EXTREM DE L'HORTA

L'Europa cobreix totes les bandes de l'atac

Europa

Nils Puchades, extrem procedent de l'Horta, és la darrera incorporació del Primer Equip de l'Europa. El cos tècnic ha tancat l'acord aquesta setmana amb el jove jugador, de només 22 anys, i completa així tota la davantera del conjunt gracienc aconseguint doblar les dues bandes de l'atac escapulat. Els quatre extrems de l'equip seran Nils, Rovira, Gatell i Peque.

Amb la incorporació d'aquest jove, ràpid i desequilibrant jugador, el Primer Equip compta ja amb 21 de les 22 fitxes sènior que pot validar per la primera plantilla. Nils Puchades Nordgren, nascut el 24 de desembre del 1989, va completar la passada temporada 29 partits amb l'Horta, transformant cinc gols. Anteriorment, Nils havia defensat els colors de la Penya Anguera.

 

Europa
Nils, disputant una pilota en l'Europa-Horta del passat torneig d'Històrics

 

Amb la seva arribada, l'Europa compta amb set homes d'atac. D'una banda, els davanters centres Cebri, Segalés i Èric Blasco i d'altra els extrems Rovira, Gatell i Peque. Per tancar definitivament la plantilla, el cos tècnic busca un defensa que o bé podria sorgir del mercat d'estiu o bé de la pròpia casa, donat que el defensa Geri, del Juvenil A, realitzarà la pretemporada amb l'equip. A finals d'agost es coneixeran els 22 noms definitius.

acidH TEB FederacioAcell