Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

EL MARTINENC SERÀ EL PRIMER RIVAL A LA COPA CATALUNYA

A disputar el 6 o 7 d'agost

Europa

La Copa Catalunya 2012 seguirà el seu procés d'eliminatòries el cap de setmana del 6 i 7 d'agost. Després de tres rondes disputades pels campions de les categories més baixes del futbol català, l'Europa entra a la segona fase del campionat i es veurà les cares a partit únic amb el Martinenc. El partit es disputarà a domicili. al Municipal del Guinardó.

Sortejada a la seu de la FCF el passat dia 12, la primera ronda de la segona fase de la Copa Catalunya ha emparellat dos històrics del futbol barceloní, el Martinenc i l'Europa. Aquest serà el tercer duel entre els 'diables vermells' del Guinardó i el conjunt gracienc en tota la història de la competició catalana de copa en l'era moderna. En els dos anteriors l'Europa en va sortir triomfador (Europa 4 - Martinenc 1 en primera ronda de l'any 1992 i Martinenc 3 - Europa 5 en el partit de tornada d'aquella mateixa edició).

 

Europa
El darrer Martinenc-Europa, jugat amb motiu de l'Històrics de l'any 2008

 

El guanyador d'aquest partit jugarà la segona ronda (dia 14 d'agost) amb el vencedor del partit Prat-Sant Andreu (si l'Europa es clasifica, serà també visitant en la segona eliminatòria). En cas de classificació del Sant Andreu a l'altre partit, es donaria el cas d'haver de disputar ronda de la Copa Catalunya un dia abans del torneig Vila de Gràcia on precisament el Sant Andreu és el rival de l'Europa, al Nou Sardenya. 

acidH TEB FederacioAcell