Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

UN CALENDARI DE COSTUMS

Segon inici de lliga seguit a Amposta

Primer EquipLa Federació Espanyola ha sortejat el calendari de la Tercera Divisió i l'Europa tornarà a reviure el mateix inici que la temporada anterior, visitant el darrer cap de setmana d'agost el camp de l'Amposta, rival amb el que ha iniciat la lliga els tres darrers anys (fa tres temporades va ser a casa). Primer duel a l'estadi contra el Rubí i final a Vilafranca.

 

Europa i Amposta van de la maneta en l'inici de les tres darreres temporades. El curs 09/10 l'equip gracienc va estrenar-se a casa rebent la visita de l'equip de les Terres de l'Ebre (2-1 per l'Europa) i l'any passat ho va fer a domicili (triomf 1-3 pels escapulats). Enguany, es repeteix el rival per tercera vegada i per segona consecutiva lluny del Nou Sardenya, esperem que amb mateix balanç final dels dos darrers resultats.L'estrena, el 28 d'agost.

 

El primer partit a l'estadi serà el cap de setmana del 4 de setembre. Un recent ascendit, el Rubí, visitarà les instal·lacions gracienques. Durant la primera volta, l'Europa realitzarà la majoria dels desplaçaments llargs o de mitja distància de la temporada (Amposta, Vic, Manlleu, Vilanova, Balaguer...). Per la segona volta només restaran llargs desplaçaments a La Pobla de Mafumet i Olot. El conjunt dirigit per Pedro Dólera jugarà el darrer partit a casa de la temporada la jornada 37 contra la Montañesa i es desplaçarà a Vilafranca per tancar el campionat de lliga a domicili el 13 de maig del 2012.

 

Com és tradicional en la majoria d'emparellaments del calendari -menys l'any passat-, també tocarà viure dins de cada volta dos partits seguits a casa o fora. Enguany, l'Europa tindrà els partits consecutius a casa a la primera volta (jornada 14 contra el Masnou i jornada 15 contra el Terrassa). No obstant, la casualitat del final de la primera volta a casa contra el Vilafranca i l'inici de la segona, rebent també a l'Amposta, farà que el conjunt gracienc es trobi la situació de dos partits seguits a casa un total de dues vegades durant la temporada. No hi haurà lliga durant els festius 6, 8 i 11 de desembre per disputa de la Copa de Regions UEFA per part de la Selecció Catalana amateur, formada per jugadors de Tercera.

 

Respecte les jornades intersetmanals, la primera d'elles serà el 21 de setembre (dimecres laborable) on els europeistes visitaran Castelldefels. La següent, pel 12 d'octubre (dimecres festiu), visitant el camp de la Gramenet. La tercera i darrera marcada d'inici al calendari tindrà lloc el 21 de març (dimecres laborable) a casa contra el Manlleu. Enguany torna a haver-hi jornada per Setmana Santa i, com en els darrers tres anys, també a domicili -partit susceptible de ser avançat per deixar lliure el pont, però que s'haurà de comprovar durant l'evolució de l'any-. L'Europa visitarà el camp del Masnou el 8 d'abril. El calendari complet es pot consultar a la secció corresponent del menú del Primer Equip o directament fent clic AQUÍ .


acidH TEB FederacioAcell