Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

PARTITS DE PRETEMPORADA

Amistosos, Copa Catalunya i trofeus d'estiu

Primer EquipEl Primer Equip de l'Europa tornarà a l'activitat aquest dilluns i el divendres de la mateixa setmana disputarà el primer amistós de l'estiu al camp del San Lorenzo. En aquest article oferim la relació de partits ja confirmats (tots subjectes a canvi d'hora o horari per determinar) del mes d'agost amb l'acte central del trofeu Vila de Gràcia.

 

El conjunt escapulat disputarà els seus primers minuts de la pretemporada 2011/2012 a Terrassa, al camp del San Lorenzo, el divendres 29 de juliol a les 20 hores. El 6 d'agost, en hora encara per determinar, l'equip dirigit per Pedro Dólera visitarà el terreny de joc del Sants. L'endemà, Copa Catalunya al Municipal del Guinardó (7 d'agost a les 17 hores). En dependència de l'evolució dins aquesta competició, altres partits més avançats del mes d'agost podrien patir alteracions o ser reemplaçats.

 

Un dia abans de la Festa Major de Gràcia, La Verneda rebrà l'Europa per disputar el trofeu del Júpiter (dia 14 en hora per determinar). El gran plat fort arribarà el dilluns 15 d'agost amb la disputa del Vila de Gràcia al Nou Sardenya davant el màxim rival, el Sant Andreu (19 hores). Els dos darrers amistosos concretats fins a la data, encara amb horari per marcar, es disputaran el dia 20 (al camp del Santfeliuenc) i el dia 21 (a Ripollet o Vilanova del Vallès, encara per decidir). Per seguir les evolucions de la pretemporada i saber els horaris definitius durant els propers dies, ceeuropa.cat ha tornat a posar en marxa la secció 'Pretemporada' al menú de competició de la portada principal, on també es poden consultar els partits del Juvenil A i el Femení A. Es pot accedir directament fent clic AQUÍ .

acidH TEB FederacioAcell