Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

UN DIA PER TORNAR A LA FEINA

L'Europa es posa en marxa demà a la tarda

Primer EquipLa jornada d'avui diumenge és la darrera de vacances d'estiu per la plantilla i el cos tècnic del Primer Equip de l'Europa. El conjunt escapulat començarà demà a la tarda al Nou Sardenya (19 hores) el primer entrenament de la pretemporada amb el 99% de les fitxes tancades a l'espera de signar un lateral entre les opcions de casa i de fora.

 

Els 21 futbolistes amb què començarà el conjunt gracienc la seva preparació s'exercitaran en doble sessió les dues primeres setmanes. Pels matins i per les tardes al Nou Sardenya. A banda de les renovacions i incorporacions d'aquest estiu, tot el cos tècnic, auxiliar i logístic es mantindrà. Seguiran el mateix entrenador, segon entrenador i preparador de porters, així com delegat, fisioterapeuta i utiller.

 

Els socis de l'Europa que vulguin presenciar el primer entrenament (lògicament de portes obertes a tothom, sigui soci o no) podran prendre una copa de cava, cortesia del club, per brindar per l'inici i el bon desenvolupament d'un nou any esportiu. L'inici oficial del primer entrenament és a les 19 hores però començarà a haver-hi moviment al recinte escapulat des d'una hora abans.

acidH TEB FederacioAcell