Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

LES DADES DE LA PLANTILLA

Tota la informació del Primer Equip

Primer EquipA poques hores per l'inici de la pretemporada del Primer Equip de l'Europa, el soci i aficionat escapulat ja pot consultar les dades personals i esportives dels jugadors que, a dia d'avui, formen la plantilla gracienca. La secció s'actualitzarà amb qualsevol moviment d'estiu que pugui tenir lloc fins arribar a l'inici de la temporada.

 

Des dels porters, passant pels defenses, migcampistes i davanters, la secció "Plantilla 11/12" del menú principal del Primer Equip -situat al marge dret de la pàgina principal de ceeuropa.cat- ofereix totes les dades dels actuals jugadors. El nom complet, nom de 'guerra' esportiu, una foto amb la samarreta escapulada, demarcació específica sobre el terreny de joc, club de procedència o número de temporades dins l'equip i data de naixement.

 

Un cop iniciada la pretemporada, s'afegiran les dades d'alçada i pes així com els dorsals que escolliran els jugadors per portar de forma fixa durant tota la temporada. Quan el vestuari decideixi els tres capitans, s'afegirà també aquesta condició al costat del nom dels escollits. La secció també ofereix les dades generals del cos tècnic, cos auxiliar i responsables de representació i comunicació. Per consultar-la, es pot fer clic AQUÍ .

acidH TEB FederacioAcell