Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

ESFORÇ EN MARXA

El Primer Equip ja ha tornat a la feina

Primer EquipLa primera plantilla escapulada va començar ahir a la tarda la seva primera sessió preparatòria de la pretemporada estrenant un nou model de roba d'entrenament. L'estrena de l'equip posa en marxa un intensiu pla d'activitat física amb dobles sessions durant dues setmanes (a les 10 hores pel matí  i a les 19 per la tarda).

 

L'Europa 2011/2012 va vestir-se de curt per primera vegada davant la presència de desenes de socis que van brindar amb cava pel bon funcionament esportiu de la temporada. Les renovacions i les cares noves de la temporada van compartir per primer dia vestuari, on van rebre una petita xerrada de 25 minuts abans de començar la primera sessió de l'any futbolístic.

 

Sobre el terreny de joc, agraïment en forma d'aplaudiment dels jugadors cap als aficionats presents i primeres curses per començar a agafar el to físic. Els tradicionals exercicis van deixar pas a un tram final d'entrenament on la pilota va rebre el protagonisme que mereix. En una primera instància en forma de rondos i posteriorment un petit partidet per finalitzar la primera de les múltiples sessions de l'estiu. El primer amistós de l'equip, aquest mateix divendres a les 20 hores al camp del San Lorenzo, a Terrassa.

 

ALGUNES IMATGES DE L'ENTRENAMENT
(clic a la galeria per veure'n altres a més qualitat)

Primer Equip

Primer Equip

Primer Equip

Foto Galeria d'imatges

 

acidH TEB FederacioAcell