Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

HORARIS DE LLIGA DEFINITS

Els partits a casa de setembre, per la tarda

Primer EquipEl Primer Equip de l'Europa s'estrenarà en lliga en dissabte i no en diumenge (igual que la temporada passada) al camp de l'Amposta. El primer duel de lliga es disputarà a les Terres de l'Ebre a les 19 hores. Així mateix,  tots els partits de casa al setembre seran per la tarda per motius de calor.

 

A dia d'avui és molt probable que el Primer Equip gracienc no jugui un partit pel matí (sigui amistós o oficial) fins al mes d'octubre. Els partits preparatius d'agost, trofeus i rondes de Copa Catalunya seran per la tarda per motius de calor i pel mateix motiu, buscant de millorar el rendiment de l'esportista, els partits al Nou Sardenya del mes de setembre (Rubí, Prat i Cornellà) es jugaran a les 18:30 hores. A partir d'octubre, els duels com a local tornaran a l'horari habitual de les 12 del matí.

 

D'altra banda, l'Amposta ha comunicat que, tal com va fer la temporada passada, avançarà a dissabte l'estrena de la lliga. Ebrencs i graciencs jugaran -a priori si ningú més modifica la data- el primer dels partits del campionat el dissabte 27 d'agost a les 19 hores. Entre els partits com a local de l'Europa, el duel contra el Prat, previst pel 18 de setembre, s'avançarà al dissabte 17 (18:30 hores) per tenir un dia més de descans i afrontar amb més garanties el partit intersetmanal posterior a Castelldefels el dia 21.

 

HORARIS D'INICI DE LLIGA
(poden patir variacions d'última hora)

PRIMER PARTIT DEL CAMPIONAT

Jornada 1 (Amposta-Europa)
Dissabte 27 d'agost · 19 hores

PARTITS AL NOU SARDENYA AL SETEMBRE

Jornada 2 (Europa-Rubí)
Diumenge 4 de setembre · 18:30 hores

Jornada 4 (Europa-Prat)
Dissabte 17 de setembre · 18:30 hores 

Jornada 6 (Europa-Cornellà)
Diumenge 25 de setembre · 18:30 hores  

acidH TEB FederacioAcell