Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

LES CLASSIFICACIONS MILLOREN L'ASPECTE INFORMATIU

Dades jornada a jornada, la gran novetat

Primer EquipDes de l'aplicació de les classificacions dinàmiques a ceeuropa.cat la temporada passada, el portal web de l'Europa busca oferir cada any millor i més completa informació sobre les dades que genera el campionat. Enguany la novetat és una classificació detallada per equips. S'aplicarà també a Juvenil A i Femení A.

 

L'any passat les classificacions de la pàgina web oficial del club van deixar de ser estàtiques i manuals per ser dinàmiques i automàtiques gràcies a l'aportació de coneixements informàtics d'Hernan Subirats i l'empresa InforTur Software, col·laboradors del departament de premsa europeista. Enguany, a les dades generals de la temporada i a la consulta desplegable jornada a jornada s'afegeix una altra novetat molt interessant pels amants de les estadístiques.

 

Un cop comenci el campionat de lliga s'aplicarà a les classificacions dels tres principals equips del club un llistat que apareixerà a la part inferior de les classificacions, sota la taula general. Jornada a jornada s'omplirà aquesta llista amb el resultat dels emparellaments respectius. Es destacarà, a banda del marcador global del partit, el concepte de victòria amb un punt verd, l'empat amb un punt gris i la derrota amb un punt vermell, cosa que permetrà a simple cop d'ull comptabilitzar els partits concrets on l'equip hagi obtingut determinats resultats al llarg del campionat. Així mateix, les classificacions oferiran un llistat final dels punts acumulats que tenia l'equip en finalitzar 'x' jornades i la classificació que ocupava aquella setmana.

 

La consulta, que serà possible a partir de l'inici de cada campionat, oferirà la rapidesa com principal qualitat, com per exemple per saber quantes vegades un equip ha ocupat plaça de descens o de promoció, quants partits seguits ha aconseguit guanyar o quants punts sumava a la jornada 14, per posar un exemple. Les estadístiques s'aplicaran al 100% dels equips del campionat. Automàticament apareixerà sempre el perfil de dades de l'Europa, però mitjançant una casella desplegable de selecció es podrà triar l'equip a consultar i tota la seva evolució.

 

acidH TEB FederacioAcell