Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

TORNA LA COPA CATALUNYA

Martinenc - Europa en primera ronda

Primer EquipUn estiu més és el torn de la disputa d'una de les competicions més estimades per l'europeisme i que, malauradament, no passa pel seu millor moment de salut. No obstant, participar a la Copa Catalunya és sempre quelcom especial. Més ho serà enguany amb el primer rival, un Martinenc que farà recordar el gran derbi entre veïns.

 

La primera eliminatòria d'aquest estiu pel conjunt gracienc -i que suposarà tot just el tercer partit de preparació- es disputarà aquest diumenge a les set de la tarda al Municipal del Guinardó a partit únic. Els 'diables vermells', entrenats per José Antonio García Escribano, militen enguany a Primera Catalana i tenen intenció, en un breu espai de temporades, de tornar a ser aquell històric equip de Tercera Divisió amb qui l'Europa havia rivalitzat més durant el segle XX.

 

A les files de l'equip del Guinardó hi militen enguany els exjugadors de l'Europa Sergio Alburquerque i Diego, qui va ocupar l'any passat plaça al lateral esquerre de la primera plantilla. També ha fitxat aquest estiu el davanter Mario, procedent del Juvenil A gracienc. El guanyador d'aquesta ronda es veurà les cares a meitat d'agost amb el vencedor del partit Prat-Sant Andreu. En cas de classificar-se Europa i Sant Andreu, el Vila de Gràcia del 15 d'agost tindria doble valor: trofeu d'estiu més ronda en joc de la Copa Catalunya.

acidH TEB FederacioAcell