Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

EL BADALONA, RELLEU ESCAPULAT AL TORNEIG D'HISTÒRICS

Cinquè títol del conjunt badaloní

Primer EquipUn any després, un altre equip escapulat ha aconseguit alçar el trofeu del Torneig dels Històrics. El Badalona, que va superar a la final l'Espanyol B, és el nou campió de l'edició número vint-i-sis d'aquest clàssic d'agost del futbol català que enguany s'ha jugat a La Verneda per celebrar els recents 100 anys del Júpiter.

 

El Badalona va sumar ahir el seu cinquè títol del Torneig d'Històrics del Futbol Català, empatant a dalt de tot del palmarès amb el Júpiter, que també és pentacampió. Entre tots dos clubs clubs sumen poc menys de la meitat dels títols en joc al llarg de més d'un quart de segle de campionat. Enguany l'Europa no ha participat per defensar el títol en no quadrar el torneig amb la planificació d'estiu de l'equip i un nou club, casualment també escapulat, ha inscrit el seu nom al trofeu al costat de l'entitat gracienca.

 

El torneig va donar inici el passat dilluns amb la disputa de la fase de grups i durant sis dies va centrar la major part de l'atenció del futbol català modest. La pàgina web de l'Europa, que compila des de fa anys totes les dades i palmarès referent a l'Històrics, ha actualtizat la seva pàgina d'informació del campionat amb el nou títol del Badalona. Es pot consultar tota la informació AQUÍ .

 

Primer Equip
La regidora d'esports de l'Ajuntament de Barcelona i també regidora
de Gràcia, Maite Fandos, entrega el trofeu al capità del Badalona, Robles

Foto: Alejandro Garcia

acidH TEB FederacioAcell