Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

EL VILA DE GRÀCIA TAMBÉ SERÀ RONDA DE COPA CATALUNYA

Preu especial pels socis dels dos equips

Primer EquipEl caprici que ha tingut el calendari de Copa Catalunya emparellarà Europa i Sant Andreu a la propera eliminatòria. Tots dos equips disputaran el dia 15 d'agost el Vila de Gràcia al Nou Sardenya (19 hores) i s'aprofitarà la mateixa data i el mateix encontre per classificar-se per la següent ronda de la Copa. Un derbi ' 2x1 '.

 

Tal com va tenir lloc l'any 2006, rebent a casa el Girona, i l'any 2002, amb el Nàstic de Tarragona, el del proper 15 d'agost serà el tercer campionat del Vila de Gràcia que, a la vegada, servirà també per passar ronda de Copa Catalunya. El vencedor del partit entre Europa i Sant Andreu (sigui en joc als 90 minuts o per penals), farà doblet: alçarà un trofeu i estarà classificat per la tercera ronda de la competició que organitza la Federació Catalana.

 

Així ho han acordat les directives dels dos clubs per haver-se d'estalviar jugar un altre Europa - Sant Andreu en diferent dia i enmig d'un calendari farcit de compromisos de pretemporada i amb poques dates lliures. Així mateix, l'Europa ha decidit aplicar el mateix descompte del 50% del preu de l'entrada que tenen els seus abonats també als socis del Sant Andreu. Tot aquell soci d'Europa o Sant Andreu que hagi renovat el carnet per la propera temporada 2011/2012 podrà entrar a veure el derbi per 3€. L'entrada general per la resta de públic serà de 6€.

acidH TEB FederacioAcell