Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

DELMÀS SEGUIRÀ DE CAPITÀ

Escollits els quatre braçalets de l'equip

Primer EquipUn any més, Àlex Delmàs serà el primer capità de la plantilla escapulada. Els jugadors del Primer Equip van escollir a finals de la setmana passada els seus representants sobre el terreny de joc, davant el club, afició i àrbitres. Enguany la llista dels capitans s'allarga fins a quatre jugadors que podrien arribar a portar el braçalet.

 

Davant la seva sisena temporada al club, el capità Àlex Delmàs seguirà portant el braçalet amb la senyera al seu braç esquerre. Així ho ha decidit la plantilla conjuntament amb l'staff tècnic. Per darrere d'ell, Ramon Gatell serà el segon capità i Aitor Olmo el tercer. Enguany s'incorpora la figura del quart capità, responsabilitat que caurà en mans de Daniel Valero 'Peque'. Aquest serà l'ordre de capitans quan alguns d'ells, pels motius que siguin, no estiguin a l'onze inicial sobre el terreny de joc.

 

A la secció de Plantilla 11/12 del menú del Primer Equip, al lateral dret de la pàgina principal de ceeuropa.cat, es poden consultar les dades de tots els jugadors de la plantilla, els seus dorsals fixes i també, des d'avui, l'ordre de capitans, oferint així la informació més completa i detallada de l'equip gracienc. Tots quatre capitans porten al club (consecutivament o en una segona etapa) un mínim de tres temporades. Els dos primers, Delmàs i Gatell, acumulen enguany la seva sisena campanya.

 

 

ELS CAPITANS DE LA TEMPORADA 2011/2012

Primer Capità
Àlex Delmàs

Segon Capità
Ramon Gatell

Tercer Capità
Aitor Olmo

Quart Capità
Daniel Valero `Peque'

acidH TEB FederacioAcell