SEGON TRIOMF DE L'ESTIU

Clara superioritat al primer temps

EuropaLa visita que va realitzar el Primer Equip a La Verneda, corresponent al quart partit de preparació de la temporada de l'equip escapulat, va finalitzar amb el resultat de 2-3 després d'una primera part de clar domini gracienc i una segona de joc més dur i amb menys ocasions per part de tots dos conjunts.

.

L'Europa segueix el seu camí de preparació per a la temporada i ahir a La Verneda va protagonitzar el quart partit de l'estiu, el tercer de caràcter amistós -un va ser oficial, de Copa Catalunya-. L'equip, sumant tots els encontres, acumula dos empats i dues victòries i evoluciona física i tàcticament a falta de poc més de dues setmanes per l'inici del campionat.

Primera part: Clara superioritat

L'encontre va iniciar-se amb un clar domini de la pilota per part de l'Europa, sortint amb l'esfèrica controlada des de la línia defensiva. Segalés va avisar al minut 10 amb un remat de cap que va obligar al porter Jaume a reaccionar amb els punys. Fruit de la mateixa jugada, un xut posterior de Delmàs va acabar amb el mateix resultat i l'estirada providencial del dorsal '1' dels grisgrana.

Als 13 minuts i a la sortida d'un córner executat per Delmàs, Aitor Olmo va rematar de cap al pal curt enviant la pilota al fons de la xarxa. El primer gol de l'Europa va donar autoritat al marcador al domini que es veia sobre el terreny de joc i al minut 25 va arribar el gol que ho va acabar de certificar. Després d'una combinació ràpida entre Nils i Rovira, aquest últim va engaltar un xut creuat que, tot i tocar en els guants del porter, es va acabar colant al fons de la xarxa.

Restant nou minuts pel final, Guzman va fer el 0-3 en una gran jugada on ell mateix va començar el contraatac des de mig camp, va combinar amb Rovira, obert a la banda i aquest li va tornar la pilota a la frontal. Guzman, de primeres, al sobrebot i sense controlar la pilota, la va rematar de xut sec al fons de la xarxa, impossible pel porter. A sis minuts del final del primer temps, el local Romo va fer el primer gol del Júpiter després d'un regat dins l'àrea i encarar Eloi per superar-lo per sota les cames.

Segona part: Joc de contacte, dur i amb poques ocasions

El domini gracienc va seguir ocupant els primers minuts de la represa, si bé el joc es va endurir i el Júpiter va tallar les accions de combinació de l'Europa amb ràpides i intel·ligents faltes al mig del camp. La primera ocasió de l'Europa -i de fet la més clara del segon temps- va caure a botes de Peque, qui es va internar a l'àrea i va provar un fort xut que el porter suplent Sergio va encertar a refusar.

A poc menys d'un quart d'hora pel final, Serrano va retallar distàncies i va minimitzar la diferència de gols al marcador amb el segon del compte local. Tal com li va venir una pilota a la frontal, la va engaltar enganxant a contrapeu Rafa Leva i fent un gol difícil d'aturar. Després d'aquest triomf, el Primer Equip gracienc descansarà fins dilluns on viurà un nou derbi, rebent al Sant Andreu a casa en un partit que servirà per dos objectius: disputar el Vila de Gràcia i la segona ronda de la Copa Catalunya.

Amistós Pretemporada · Mpal. La Verneda (13/08/11) · 100 espectadors

JÚPITER: Jaume, Pol, Kilian, Isra, Masa, Poche, Xavi García, Marcos, Elhadji, Romo i Ruben... també van jugar: Guille, Sergio, Serrano, Peke, Dídac, Éric, José Luís i Ramon.

EUROPA: Eloi, Aitor Olmo, Alberto, Ruben Salvador, David, Ivan Álvarez, Rovira, Guzman, Segalés, Delmàs i Nils... també van jugar: Rafa Leva, Pociello, Cano, Aitor Torres, Parres, Santigosa, Peque, Gatell, Valderas i Javi Lara.

ÀRBITRE: Albert López Martínez

GOLS: 0-1 (Aitor Olmo, 13'); 0-2 (Rovira, 25'); 0-3 (Guzman, 36'); 1-3 (Romo, 39'); 2-3 (Serrano, 77').

INCIDÈNCIES: Tercer amistós de la pretemporada -quart partit comptant la Copa Catalunya- i segon triomf del conjunt escapulat.