Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

RAMON GATELL I ALBERT SÁNCHEZ, PRIMERS JUGADORS RENOVATS

El cos tècnic aposta per la base de la casa

RenovatsAcabada la lliga, comença el mogut mercat d'estiu. En aquest sentit, el cos tècnic de l'Europa està treballant en paral·lel en dues línies: renovar un bloc principal de la casa i moure el mercat per a noves incorporacions. Els dos primers en assegurar la seva continuïtat són Ramon Gatell i Albert. En els propers dies s'espera tancar la renovació de més jugadors, principalment els formats a casa, així com anunciar alguna novetat abans de finals de juny.

L'aposta pels jugadors formats a Gràcia és el tret característic d'aquest Europa. En la present temporada, vuit jugadors fets a Gràcia han disputat minuts al Primer Equip en competició oficial. En aquest sentit, José Ángel Valero, entrenador i a la vegada secretari tècnic, treballa en la consolidació del bloc de jugadors de casa que han demostrat el seu bon rendiment enguany. De la mateixa manera, es preveu que un parell de juvenils passin a formar part de l'equip 08/09 de forma segura i un bon nombre de joves més faci la pretemporada amb el màxim exponent escapulat.

Ramon Gatell, provinent l'estiu passat de l'Europa B, ha disputat enguany 34 partits de lliga (2.565 minuts), convertint-se en el jugador pujat de la pedrera amb més presència a l'equip. Albert Sánchez, l'altre jugador provinent de l'Europa B aquest estiu, ha disputat 19 partits oficials (987 minuts), demostrant polivàlència a la banda tant en tasques defensives com ofensives.

acidH TEB FederacioAcell