TRIOMF AMB ZERO EN CONTRA

Primer amistós sense encaixar gols

EuropaEl segon i darrer partit de l'Europa al Nou Sardenya aquest agost -penúltim de la pretemporada- va registrar un clar 4-0 davant el Santfeliuenc de Primera Catalana. L'equip gracienc va signar el primer de tots els partits d'estiu sense encaixar cap diana sobre la seva porteria. L'encontre va ser dominat de principi a fi pels europeistes en una plàcida i calurosa tarda.

.

Còmode triomf escapulat en el partit que va servir per acomiadar els encontres de preparació al Nou Sardenya abans d'encarar l'últim compromís de la pretemporada, avui diumenge a Vilanova del Vallès (18 hores). Des del primer moment els graciencs van dominar a un rival que va oferir voluntat i intenció però que va fer perillar en molt poques ocasions el marc propi.

Primera part: Tres quartes parts dels gols en una meitat

L'Europa va foradar la porteria rival primer primera vegada al minut 10. Javi Lara, fruit d'una bona assistència a l'espai, es va plantar sol a l'àrea gran, encarant el porter, i va fer diana d'un potent xut. L'Europa, tranquil darrere i sense dificultat per moure la pilota, va ser el dominador del joc si bé no va necessitar oferir màxima intensitat per fer-ho. El Santfeliuenc ho va intentar a pilota aturada, com un gran xut de falta al minut 23 que va obligar Eloi a treure un puny salvador a l'alçada del travesser.

El segon dels locals va arribar al minut 33. El porter Carlos es va estirar per intentar arribar a una pilota penjada al segon pal, sense encert i caient a terra fruit de l'estirada. Peque va recollir la pilota i la va cedir a l'àrea gran per Parres qui, de cap i amb la porteria mig buida, va fer el 2-0. Una gran ocasió de retallar distàncies va tenir l'equip visitant a sis minuts pel final, jugada precedent del tercer gol local. Vicenç va centrar a l'àrea gran i Ivan Peralta, l'exjugador de L'Hospitalet i el Montcada, va rematar per sobre el travesser al primer toc, quan ho tenia tot de cara. Seixanta segons més tard, una falta servida per Javi Lara va ser controlada amb el pit per Cano i va finalitzar amb la pilota dins la porteria rival. El tercer per l'Europa.

Segona part: Una velocitat menys

Amb l'encontre resolt i sense obligació vital de posar la cama amb més intensitat de la necessària a una setmana de començar la lliga, el ritme del segon temps, malgrat comptar els dos equips amb els onzes completament renovats, va baixar una marxa. L'Europa, no obstant, va seguir dominant sense complicacions. Al minut 63, Gatell podria haver fet el quart en un cara a cara amb el porter que va finalitzar amb un remat de l'extrem europeista als peus de Carlos.

Sis minuts més tard, Aitor Olmo va rematar de cap al travesser en una nova oportunitat pel conjunt escapulat. Un xutàs de Rovira des de la frontal va obligar al porter visitant a salvar la diana amb una bonica estirada i va ser la jugada prèvia al darrer gol del partit. Ruben Salvador, de cap a la sortida d'un córner, va fer el 4-0 definitiu. El següent partit que jugui el Primer Equip europeista a casa ja serà de competició de lliga.

Amistós Pretemporada · Nou Sardenya (20/08/11) · 350 espectadors

EUROPA: Eloi, Aitor Torres, Cano, Ruben Salvador, David, Parres, Peque, Delmàs, Èric Blasco, Javi Lara i Nils... també van jugar: Rafa Leva, Valderas, Gatell, Pociello, Ivan Álvarez, Segalés, Alberto, Aitor Olmo, Guzman i Rovira.

SANTFELIUENC: Carlos, Dani, Sola, Joserra, Borja, Ivan Fuentes, Chiri, Maldo, Peralta, Honorato i Vicenç... també van jugar: Aleix, Pere, Hinojo, Pol, De Sande, Quiles, Aarón, Robert i Mario.

ÀRBITRE: Roger Sales Font

TARGETES: Grogues a Alberto (Europa) i a Dani i Borja (Santfeliuenc)

GOLS: 1-0 (Javi Lara, 10'); 2-0 (Parres, 33'); 3-0 (Cano, 40'); 4-0 (Ruben Salvador, 88')

INCIDÈNCIES: Darrer partit amistós de l'Europa al Nou Sardenya al mes d'agost i penúltim de la pretemporada.