Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

AMISTÓS CONTRA L'HORTA

Derbi intersetmanal el 7 de setembre

Primer EquipFora de l'ordre del dia d'una pretemporada ja acabada, l'Europa encara disputarà un altre amistós més, ja en plena competició. Serà el dimecres 7 de setembre al Feliu i Codina, partit que serà un dels darrers de pretemporada de l'Horta. Es jugarà a les vuit del vespre. L'equip blanc-i-negre està entrenat per Archi, qui va ser tècnic del Juvenil A europeista.

 

El Primer Equip escapulat jugarà un nou derbi aquesta temporada. Després de fer-ho amb històrics barcelonins com el Sants, el Sant Andreu i el Martinenc, l'Horta també disputarà noranta minuts contra els graciencs. Serà un partit especial de preparació del conjunt local de cara a l'inici de la competició a Segona Catalana, divisió on militarà el club del Feliu i Codina un cop reformats els grups i noms de les categories regionals de Catalunya, amb el clar objectiu de l'ascens.

 

El partit, en plena competició de lliga de l'Europa, servirà per donar temps de joc als jugadors que no hagin entrat en convocatòries dels dos partits de lliga jugats fins llavors o aquells que hagin disputat molt pocs. A les files de l'Horta destaquen l'exporter del Caprabo-Europa B, Marc Aquilué i qui va ser ajudant tècnic de José Ángel Valero a l'Europa, Sergi Rueda, que fa uns anys va posar-se les botes per tornar a competir com a jugador, ara a l'Horta i anteriorment al Vilassar de Dalt.

 

Primer Equip
L'equip de l'Horta d'aquesta temporada en un partit jugat aquest estiu

 

acidH TEB FederacioAcell