Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

ÀLEX I BORIS SE SUMEN A LES RENOVACIONS DE L'EQUIP

Tots dos provenien del Juvenil l'estiu passat

RenovatsAmb les renovacions del lateral Àlex Isern i el davanter Boris Garrós, ja són 4 els jugadors de la casa renovats per la primera plantilla del CE Europa, a l'espera d'arribar a més acords amb la resta de jugadors del planter. A l'enllaç inferior podeu accedir a les Altes i Baixes dels principals equips. En la citada llista figuren les altes, baixes i renovacions del Primer Equip, Juvenil A i Femení A. La llista no estarà completada (en segons quin equip) fins a tocar de l'inici de pretemporada.

Àlex Isern ha disputat aquesta temporada un total de 32 partits oficials en lliga (28 de titular) sumant 2.446 minuts de joc i convertint-se en fixe al lateral dret de l'equip. Per la seva banda, Boris Garrós ha disputat 21 partits oficials (2 de titular) i un acumulat de 492 minuts. El seu paper aquesta temporada ha estat de davanter de refresc als darrers minuts, esperant convertir la temporada 08/09 en la de la seva explosió.

El fet d'apostar per un projecte de la casa, valorant el bon rendiment dels jugadors fins ara renovats i la projecció al respecte de l'edat que tenen (una mitjana de 20 anys) ha fet confiar al cos tècnic en l'encara major projecció potencial dels quatre jugadors que han assegurat, fins ara, la seva continuïtat a l'equip: Gatell, Albert, Àlex i Boris.


Article Altes i Baixes 08/09

acidH TEB FederacioAcell