VICTÒRIA EN L'AMISTÓS A HORTA

L'equip local es va presentar a l'afició

EuropaLa lliga a la Segona Catalana està a punt de començar i l'Horta va decidir presentar-se al final de la pretemporada davant la seva afició al Feliu i Codina. L'Europa, el convidat per l'amfitrió, va endur-se el triomf per 1-2 en partit disputat ahir al vespre. Gatell i Guzman van fer els gols de l'equip visitant i Ivan, al segon temps, el que retallava distàncies per l'Horta.

.

L'Europa va disputar ahir el primer partit amistós fora de la pretemporada i amb la lliga ja en marxa. L'equip escapulat es va veure les cares amb un altre històric cuitadà entrenat per un 'ex' de la casa, Jordi Argilés. L'equip d'inici dels escapulats va estar format àmpliament per jugadors amb menys minuts a les cames en les darreres setmanes.

Primera part: L'Europa marca els seus dos gols

Amb ganes d'agradar a la reduïda parròquia de públic que es va donar cita al Feliu i Codina, l'Horta va sortir amb empenta a l'inici d'un partit disputat en els primers minuts. Les accions ofensives locals no van transformar-se en rematades clares de gol, però si en perill recurrent durant uns minuts. L'Europa de mica en mica va agafar el comandament del joc i va poder estrenar el nou electrònic del camp amb un cara a cara de Nils que va refusar el porter amb els peus.

Al minut 25, una internada de Pereira tot sol a l'àrea de l'Europa podria haver suposat gol per l'Horta, però l'extrem blanc-i-negre va decidir passar la pilota i no xutar. Decisió equivocada. Només dos minuts més tard l'Europa no va perdonar i va obrir la llauna amb una jugada on Gatell es va plantar davant Marc per fer el 0-1. A dos minuts per arribar al descans, Guzman, sol dins l'àrea petita, va rematar a plaer una centrada per banda esquerra que es va convertir en el 0-2, resultat que va presidir el partit fins al descans.

Segona part: Partit d'anada i tornada amb gol local

Amb un ritme de joc elevat i una bona intensitat per tractar-se d'un amistós sense trascendència, els dos equips van oferir un bon inici del segon temps amb constants internades i accions de perill pels voltants de cada àrea.L'exeuropeista Ivi va tenir una bona ocasió al minut 54, però Eloi va refusar el seu remat.

Amb els dos equips havent canviat pràcticament totes les seves cares sobre el terreny de joc, fent entrar els suplents de la banqueta, l'equip de Jordi Argilés va retallar distàncies al minut 67 quan Ivan es va aprofitar d'un error en el refús d'una pilota per picar la mateixa per sobre d'Eloi i fer-la entrar al fons de la xarxa. El marcador ja no es va tornar a moure i amb triomf per la mínima de l'Europa va finalitzar el partit.

Amistós  · Mpal. Feliu i Codina (07/09/11) · 70 espectadors

HORTA: Marc, Medina, Albert, Miguel Ángel, Rueda, Joseph, Nabie, Jaén, Mario, Juan Pedro i Pereira... també van jugar: Romero, Álvaro, Garrido, Albert Farell, Cristian, Bosch, Ivi, Espada, Ivan i Alexey.

EUROPA: Eloi, David, Parres, Aitor Torres, Alberto, Ruben Salvador, Éric Blasco, Nils, Gatell, Guzman i Rovira... també van jugar: Cano, Valderas, Pociello, Ivan Álvarez, Delmàs, Segalés, Aitor Olmo, Peque i Javi Lara.

ÀRBITRE: Alejandro Aguiar Muñoz

TARGETES: cap

GOLS: 0-1(Gatell, 27'); 0-2 (Guzman, 43'); 1-2 (Ivan, 67').

INCIDÈNCIES: Partit de presentació de l'Horta abans de l'inici de la lliga a Segona Catalana.