Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

IVAN ÁLVAREZ, MOTOR DE L'EQUIP

Entrevista al jugador a BTV

Primer EquipUna de les peces bàsiques de l'esquema del club gracienc és el motor de l'equip, l'Iván Álvarez. En l'inici de la Tercera Divisió l'Europa ja està demostrant del que és capaç i en tres partits ha sumat set punts que el situen en llocs de promoció empatat amb el líder de la classificació del grup i el segon classificat, el filial de l'Espanyol i el del Nàstic respectivament.

 

"La veritat és que l'equip molt bé, hi ha força jugadors que portem temps junts i ja sabem què és el que hem de fer, el sistema de joc i el que l'entrenador vol, o sigui que bé. Nosaltres apostem per jugar la pilota i pressionar dalt i anar a totes tot el partit, tot el que aguantem". Afirma Ivan Álvarez en declaracions a BTV.

 

"Jo vaig venir aquí a tercera, vaig fitxar per l'Europa i no havia jugat mai a Tercera, i ara serà el tercer any i l'experiència ha de ser important. L'experiència, saber que els tres anys que fa que estic aquí, o els dos i el que ve, se'ns ha escapat per poc, llavors l'experiència ha de donar-nos alguna cosa" ha afirmat el migcampista. Podeu veure el vídeo sencer fent clic al botó "play" de la imatge inferior.

 


>> Aquesta és una informació de BTV

 
www.btvnoticies.cat


acidH TEB FederacioAcell