Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

CONTRA LA POBLA, DISSABTE

Es tornarà a jugar per la tarda a casa

Primer EquipMalgrat tenir previst al calendari finalitzar la disputa de partits per la tarda al Nou Sardenya en acabar el mes de setembre, la jornada intersetmanal del 12 d'octubre tornarà a avançar a dissabte (i per la tarda) el partit de l'Europa a casa de la jornada vuit, on rebrà la Pobla de Mafumet. El canvi d'horari torna a respondre a les necessitats de recuperació fisica.

 

Per tal de tenir una dia més de descans entre una jornada i una altra, l'Europa tornarà a jugar en dissabte a casa contra la Pobla de Mafumet. El partit es disputarà el dissabte 8 d'octubre a les 17 hores. Aquest hauria de ser, en principi i si res més altera el calendari, el darrer partit de tarda de l'Europa a casa per després començar a competir en el tradicional horari: diumenges a les 12 del matí.

 

Tal com va passar amb el partit anterior a la jornada intersetmanal a Castelldefels, l'Europa tornarà a avançar el seu partit com a local a dissabte. Sense més alteracions intersetmanals previstes fins l'any 2012, l'equip escapulat tornarà a disputar els partits en horari de diumenge al matí a partir de la jornada 10, contra l'Espanyol B, a disputar el 16 d'octubre.

 

acidH TEB FederacioAcell