Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

MÉS DE CINC MESOS SENSE JUGAR UN PARTIT DE FUTBOL PEL MATÍ

A Santa Coloma, partit en horari matinal

Primer EquipDes del darrer partit de lliga de la temporada passada que l'Europa no juga un duel -oficial o no- en horari matinal, fet força insòlit al futbol amateur donat que és l'espai del cap de setmana més habitual. Els graciencs posaran fi a 150 dies d'absència dimecres a Santa Coloma en un nou partit intersetmanal que emparellarà Gramenet i Europa.

 

Tradicionalment, els dos primers partits a casa de la temporada al Nou Sardenya ja es juguen per la tarda (l'estiu és encara molt present a finals d'agost i inicis de setembre i afecta negativament si es decideix jugar pel matí). Enguany, però, la calor no marxa i això ha propiciat que el club hagi decidit allargar la decisió durant tot setembre. Ara tot semblava indicar el retorn a la normalitat, però el fet de tornar a tenir jornada intersetmanal ha avançat el partit del cap de setmana contra La Pobla a dissabte i així guanyar 24 hores de descans.

 

Casualment, cap dels partits a domicili ha coincidit, per calendari, contra equips que juguen pel matí. Això suma un total de gairebé 5 mesos (150 dies) sense veure l'Europa, ni en lliga ni en amistosos de pretemporada, en el primer bloc de les hores d'un dia. Amb gairebé tota seguretat, després del partit amb la Gramenet el Nou Sardenya afrontarà les següents jornades a les 12 del matí.

 

acidH TEB FederacioAcell