Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

CARULLA, MACANÁS, NEFTA I SUÁREZ JA SÓN ESCAPULATS

Les primeres incorporacions, contrastades

IncorporacionsQuatre jugadors formen les primeres cares noves de l'Europa en vista a la propera temporada. Tots quatre jugadors de renom i solvència contrastada a la categoria. Aquests són el porter Carulla (Vilanova), els defenses Macanás (Badalona) i Ramon Suárez (Blanes) i el migcampista Nefta (Santboià). Amb aquestes noves altes, ja són onze els jugadors que formen part del planter del Primer Equip escapulat de cara a la temporada 08/09. En els propers dies hi haurà més altes i renovacions de l'actual planter.

Les quatre primeres altes de la segona temporada de José Ángel Valero a la banqueta del Primer Equip gracienc són cares ben conegudes pels aficionats al futbol català. Sota pals, Carles Carulla, porter de 25 anys provinent del Vilanova i que havia militat també a Gavà, Sabadell i L'Hospitalet. Una línia per davant de Carulla, al centre de la defensa, dos jugadors de solvència: Joaquín Macanás, tot un veterà experimentat provinent del Badalona i Ramon Suárez, que s'ha destapat aquesta temporada al Blanes.

Per davant de tots ells, un jugador referència a la zona alta de Tercera Divisió les darreres temporades, Neftalí González, conegut esportivament com 'Nefta', provinent del Santboià. Tots ells formen part ja de la disciplina escapulada. Aquestes són les seves fitxes personals i les primeres fotos amb la samarreta d'un club Centenari.

Incorporacions

Incorporacions

Incorporacions

Incorporacions

Incorporacions

Incorporacions

Incorporacions

Incorporacions 


Article Altes i Baixes 08/09

acidH TEB FederacioAcell