L'EUROPA - MASNOU S'HA SUSPÈS PER LA PLUJA AL DESCANS AMB 0-0

Aniversari passat per aigua a l'estadi

Primer EquipNomés mig duel han pogut disputar Europa i Masnou en el partit que celebrava els 10 anys de ceeuropa.cat. L'empat a zero inicial no s'ha mogut de l'electrònic de l'estadi i els jugadors ja no han sortit dels vestidors al segon temps. L'àrbitre ha fet la prova de rodar la pilota quan tocava saltar a la gespa i començar el segon temps i ha decretat la suspensió total de l'encontre.

D'acord la tripleta arbitral amb els entrenadors, el partit ha quedat suspès al descans amb 0-0 al marcador. Encara no hi ha data fixada per jugar els 45 minuts restants, però tots dos equips estan d'acord en fer-ho, en principi, en dia intersetmanal durant les properes setmanes. Està pràcticament descartada la setmana de pont i partits de Selecció Catalana Amateur de principis de desembre, tant per les jornades festives de descans de la lliga com pels convocats amb la selecció que té l'Europa.

En els propers dies, quan hi hagi acord, informarem puntualment als lectors de ceeuropa.cat del dia i hora de disputa dels 45 minuts pendents. Tot espectador que hagi comprat l'entrada a les guixetes, podrà accedir de franc el dia esmentat mostrant a l'entrada el tiquet amb la data del dia d'avui. La història ha volgut que, tal com fa 10 anys quan es va estrenar ceeuropa.cat, el partit al Nou Sardenya hagi estat passat per aigua. Aquell Europa-Palamós (2-2) va acabar finalitzant. L'Europa-Masnou d'avui no ha pogut.

El primer temps del partit, per l'Europa

A mode de resum dels primers 45 minuts, podem dir que l'Europa ha portat la iniciativa del joc.  En els primers instants el Masnou ha creat sensacions de perill a la contra però ha estat en part gràcies a la pluja que els visitants han tancat files i l'Europa ha gaudit de les millors opcions. Cebri ha tingut la primera al quart d'hora, amb un xut desviat rematant la pilota tal com li ha caigut a la frontal.

A la mitja hora, l'exporter escapulat Cesc ha tret un puny salvador a xut creuat d'un inspirat Rovira, l'home més destacat d'aquests 45 minuts. Als minuts 36 i 37, Rovira, consecutivament, ha tornat a tenir opcions. La primera d'un xut dins l'àrea fregant el pal i el segon d'una rosca bombejada des de vint metres que ha sortit fregant el travesser. La més clara per l'Europa ha arribat a un minut del descans. Una falta de Javi Lara l'ha rematat creuada i de cap Ivan Álvarez. La pilota marxava fora i Valderas, lliscant al segon pal, a poc s'ha quedat d'arribar a la rematada a porta buida. La pluja no ha deixat temps per a res més.