Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

RUBEN SALVADOR CAUSA BAIXA

El jugador deixa la disciplina de l'equip

Primer EquipEl defensa Ruben Salvador ha causat baixa de la primera plantilla del Club Esportiu Europa. El jugador, d'acord amb el cos tècnic de l'equip, ha decidit tancar una etapa. El central va fitxar per l'Europa al mercat d'hivern de la passada temporada 10/11 procedent del Premià, on havia exercit de capità les darreres temporades amb l'equip a Tercera Divisió.

 

Ruben Salvador ha disputat un total de dotze partits oficials (tots de lliga) amb la samarreta de l'Europa: sis la temporada passada i sis aquesta. En nou d'ells ha saltat al terreny de joc com a titular. El jugador ha acumulat un total de 800 minuts rodons sobre la gespa (426 la temporada 10/11 i 374 en l'actual), veient un total de 4 targetes grogues.

 

El defensa va fitxar el passat 28 de gener pel club i va debutar al Nou Sardenya el 6 de març. El club, mitjançant la pàgina web oficial, agraeix a Ruben Salvador els serveis prestats i desitja sort al futbolista en la seva propera etapa. Per la seva banda, el cos tècnic no descarta cobrir la seva plaça a la defensa, estudiant el mercat però sense urgències.

 

Primer Equip
Ruben Salvador, en acció en un partit al Nou Sardenya

 

acidH TEB FederacioAcell