Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

ELS PILARS DE L'EQUIP, RENOVATS: FERNANDO, DELMÀS I AMANTINI

Els capitans i el central, peces clau

RenovacionsEl Primer Equip de l'Europa ha renovat als seus tres pilars de referència de la passada temporada tant al camp com al vestuari. El migcampista i capità, Fernando Núñez, el segon capità Àlex Delmàs i el central Juan Pablo Amantini. Tots dos s'afegeixen als renovats Gatell, Albert , Àlex  i Boris. El cos tècnic de l'equip està negociant aquests dies algunes últimes renovacions i gestionant ja les primeres baixes de l'actual planter.

Fernando Núñez, únic supervivent en actiu de l'Europa bicampió de la Copa Catalunya, capità i referent sobre el terreny de joc d'aquest equip, signarà aquesta tarda la seva renovació a les oficines del club. També ho farà el segon capità, Àlex Delmàs, "parella de ball" habitual al mig camp amb Fernando. D'igual forma ho farà un dels descobriments estrella de la temporada, Juan Pablo Amantini, que s'ha convertit en una referència pel soci al centre de la defensa gracienca. La tripleta de centrals queda doncs completada amb Amantini, Macanás i Ramon Suárez. Fernando i Delmàs, mentrestant, se sumen a Nefta i Gatell al mig del camp a l'espera de reforçar en els propers dies aquesta zona.

Aquest mateix vespre l'Europa signarà un davanter centre golejador de renom dins el panorama català i seguirà movent el mercat en els propers dies a l'espera de completar una plantilla gairebé ja perfilada.


Article Altes i Baixes 08/09

acidH TEB FederacioAcell