Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

L'EUROPA FITXA JOSUÉ

Arriba el central esquerrà del Santboià

Primer EquipA les files de la primera plantilla de l'Europa arriba un nou fitxatge, el de Josué Fernández Solano, central esquerrà del Santboià, de 24 anys, que ocuparà la fitxa lliure que va deixar la marxa de l'equip de Ruben Salvador. El nou futbolista escapulat ja s'entrena amb l'equip i diumenge va viatjar a Balaguer per veure jugar els seus nous companys.

 

El cos tècnic de l'equip gracienc ha cobert ràpidament el nombre d'efectius al centre de la defensa després de la baixa de Ruben Salvador. L'home escollit és Josué, central barceloní format a les categories inferiors de la Damm i que, prèviament al seu pas pel Santboià (equip de procedència) havia militat al Barcelona C, la Gramenet, el Reus i el Blanes.

 

El defensa va signar la fitxa divendres passat a les 19 hores i va realitzar aquell mateix vespre el seu primer entrenament amb el grup. A Balaguer va formar part de l'expedició escapulada però sense haver entrat en la convocatòria per lògica falta de temps d'adaptació i arribada. El futbolista, de 1'82 metres d'alçada, reforçarà l'eix central de la defensa i donarà sortida de la pilota per l'esquerra.

 

Primer Equip
Josué, equipat amb la roba de l'Europa, es va desplaçar a Balaguer amb els nous companys

 

acidH TEB FederacioAcell