Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

ÀNGEL LÓPEZ PRIM, EL 'CRACK' DE L'ATAC DE L'EUROPA 2009

És un golejador referència del futbol català

Àngel LópezEl cinquè fitxatge de l'Europa 08/09 és d'aquells que s'anomena "de luxe". Ángel López Prim, un dels davanters amb més gols a les seves botes del panorama futbolístic català i home referència en l'atac d'equips importants els darrers anys, ha signat pel projecte escapulat de cara a la propera temporada. El davanter, de 31 anys, arriba procedent del Premià, convertint-se en el primer reforç de la punta d'atac del segon projecte de José Ángel Valero.

Habilidós, golejador, oportunista, alt (1'90 cm) i referència en atac. Aquests són els trets que defineixen un home casat amb el gol i que als darrers equips on ha militat (Premià, Badalona, Mataró, Sant Andreu...) ha estat la referència d'atac del seu equip, superant gairebé cada temporada, com a norma, la quinzena de gols transformats.

Àngel és el cinquè reforç provinent d'un altre club que l'Europa signa aquests dies, després de les incorporacions de Carulla, Macanás, Suárez i Nefta. En els propers dies José Àngel Valero, secretari tècnic i entrenador de l'equip, treballarà per reforçar l'atac amb un altre davanter i també per acabar d'apuntalar el mig camp escapulat.

Àngel López

Àngel López



Article Altes i Baixes 08/09

acidH TEB FederacioAcell