Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

LA REPRESA CONTRA EL MASNOU S'AJORNA I NO ES JUGARÀ DIJOUS

La FCF ajorna el duel per la Copa de Regions

Primer EquipLa Federació Catalana de Futbol ha ajornat la represa de l'Europa-Masnou prevista pel dijous 8 de desembre a les 12 hores (els clubs han d'acordar nova data i hora). L'ens no permet que jugadors convocats amb Catalunya Amateur acumulin menys de 48 hores de descans a les cames abans de jugar dissabte al matí a València amb el combinat del país.

 

El partit Europa-Masnou va quedar suspès per la pluja a la mitja part (amb 0-0 al marcador) el diumenge 13 de novembre al migdia. La disputa del segon temps estava prevista pel proper dijous 8 de desembre a les 12 hores al Nou Sardenya. Durant les setmanes posteriors a la suspensió, fins a tres jugadors de la plantilla escapulada van anar convocats amb Catalunya Amateur als diferents partits d'entrenament amb vistes a la competició oficial d'aquest cap de setmana. Tots tres, Cano, Ivan Álvarez i Rovira, han estat cridats a la llista definitiva del seleccionador Toni Almendros per viajar a València a disputar la primera fase de la Copa de Regions UEFA.

 

El darrer entrenament previst per la selecció, abans de viatjar el proper divendres, coincideix també en la matinal de dijous (a Cornellà).  L'Europa tenia previst disputar el partit i cedir els jugadors per viatjar divendres al matí amb tot el grup, posant-los a disposició del combinat. Finalment però, la Federació obliga a tots els jugadors a assistir a l'entrenament i a tenir acumulades -de cara al dissabte dia 10- més de 48 hores de descans. És per això que Europa i Masnou ja saben que han de buscar nova data. Malgrat ser un error federatiu (l'ens va permetre situar l'Europa-Masnou el dia 8 de desembre coneixent que l'Europa tenia convocats amb Catalunya Amateur i que era el dia de concentració de la selecció), res farà variar aquesta decisió de darrera hora coneguda durant ahir diumenge i confirmada aquest matí.

acidH TEB FederacioAcell