Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

EUROPA I MASNOU JA TENEN DATA

La represa, el dijous 12 de gener a les 21h.

Primer EquipL'únic partit que queda per resoldre de la primera volta de la lliga a Tercera Divisió, l'Europa-Masnou (ajornat amb 0-0 al descans per la forta pluja caiguda a Gràcia) ja té data definitiva de represa. Tots dos equips es citaran sobre la gespa del Nou Sardenya el dijous 12 de gener a les 21 hores per jugar els tres quarts d'hora que li queden al matx..

 

En un principi, aquest partit s'havia de disputar el passa 8 de desembre, enmig del pont. No obstant, el fet que Catalunya Amateur tingués entrenament previ a la disputa de la Copa de Regions UEFA aquell mateix dijous al matí va obligar a la Federació Catalana de Futbol -que havia autoritzat la data- a contradir-se i no autoritzar aquell dia per a la disputa del partit. L'Europa i el Masnou, per normativa del reglament, es veuen obligats a tancar el partit abans de l'inici de la segona volta de la lliga.

 

El proper diumenge 8 de gener finalitzar la primera volta i tots dos clubs han acordat la data del dijous 12 per posar la classificació a lloc just tres dies abans de començar la segona meitat del campionat. Curiosament, el Masnou-Europa de la segona volta també es veurà afectat Les casualitats del calendari provocaran a la segona volta un nou canvi de data del partit entre els dos equips, en aquest cas el Masnou-Europa. Novament la Copa de Regions UEFA es posarà pel mig dels dos equips i, en aquest cas, també dels divuit restants de Tercera.

 

La fase final estatal d'aquesta competició es jugarà per setmana santa i tota la lliga -que té jornada per aquelles dates- haurà d'avançar o moure els seus partits del cap de setmana per ubicar-los en nova data i deixar espai a Catalunya Amateur. En el cas del Masnou i l'Europa serà la tercera vegada que el partit entre els dos equips es vegi afectat: les dues primeres una suspensió i una alteració de data de la represa i la tercera, un nou moviment de dies.

acidH TEB FederacioAcell