Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

L'EUROPA S'ATURA PER NADAL BUSCANT UN CANVI DE XIP

Repassem dies d'entrenaments per festes

Primer EquipDesprés de tancar una recta final de 2011 extremadament negativa a nivell de resultats esportius, el Primer Equip de l'Europa, com tota la Tercera Divisió, s'aturarà per les festes de Nadal. La plantilla escapulada no tornarà als entrenaments fins entrats en el nou any per tal de fer net mentalment de la trajectòria de l'equip al campionat en les últimes setmanes.

 

El cos tècnic de la primera plantilla ha decidit donar festa als jugadors de l'Europa fins al dia 2 de gener, després del primer festiu del nou any. Es busca des de dins de l'staff una total desconnexió dels futbolistes per tal d'intentar un canvi de xip que pugui servir per recuperar el camí perdut a la classificació en els darrers mesos i retrobar el camí del triomf en les properes jornades. La plantilla entrenarà els dies 2 i 3 en l'horari normal i el dia 5 a les 16 hores com a preparació prèvia al partit contra el Vilafranca del 8 de gener, que tancarà la primera volta de la lliga.

 

De fet l'equip tindrà davant seu una bona oportunitat de recuperar-se a la lliga. L'Europa jugarà dos partits i mig consecutius al Nou Sardenya. El dia 8, el citat duel contra el Vilafranca. El dia 12, també a casa i a les 21 hores, els 45 minuts pendents de resoldre davant el Masnou. El següent diumenge, dia 15, coincidint amb l'inici de la segona volta del campionat i amb el gir del calendari, el conjunt escapulat tornarà a saltar a la gespa de l'estadi per rebre l'Amposta.

 

acidH TEB FederacioAcell