Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

TRIA EL MILLOR PARTIT DEL 2011

Tercera edició de l'enquesta anual

Primer EquipBusquem el millor partit del 2011, aquella victòria de l'Europa que per diferència de gols, per domini, per qualitat del joc, per dianes espectaculars o per qualsevol altra element mereixi ser reconeguda per sobre de la resta. Ceeuropa.cat obre la participació a l'enquesta del portal que estarà al menu lateral esquerre del web fins a finals d'any.

 

La direcció del web oficial del Club Esportiu Europa ha fet un primer tall escollint els quatre partits més destacats de l'any 2011, comptant la segona volta de l'exercici 10/11 i el que portem disputat de la temporada 11/12. Així mateix, a peu d'aquest article es poden repassar les cròniques publicades en el seu dia dels quatre partits escollits per a que el soci, aficionat i internauta pugui refrescar la memòria i triar el millor partit d'aquest any natural.

 

Un cop tancada l'enquesta (a dia 3 de gener del 2012) i conegut el partit triat per l'afició, aquest duel escollit viurà un tractament especial, més ampli i dedicat que el que hagi tingut en el seu dia. Ceeuropa.cat publicarà fotos inèdites d'aquell duel, entrevistarà alguns dels seus protagonistes i recuperarà les cròniques dels principals diaris per copsar el punt de vista de la premsa sobre el partit vencedor. La intenció del portal d'emmarcar el millor partit del CE Europa es va iniciar al 2009, on el partit Rapitenca 0 - Europa 3 va ser l'escollit. A la llarga i en un futur, el club i els aficionats podran gaudir d'una recopilació àmpliament documentada de "partidassos" escapulats.

 

RECORDA ELS GRANS PARTITS DE L'ANY
I VOTA EL TEU FAVORIT AL MENÚ INFERIOR ESQUERRE DE LA WEB


 

1) CASTELLDEFELS 0 - EUROPA 3 (Jornada 23 · 2010/2011) · Recordar el partit
Exhibició de joc, sobretot de toc i possessió de pilota a domicili

 

2) EUROPA 5 - VILAFRANCA 1 (Jornada 28 · 2010/2011) · Recordar el partit
La golejada més àmplia de l'any en un partit de domini de principi a fi

 

3) EUROPA 3 - PALAMÓS 0 (Jornada 30 · 2010/2011) · Recordar el partit
Futbol d'alt nivell i amb moltes ocasions a l'estadi

 

4) EUROPA 2 - PRAT 1 (Jornada 4 · 2011/2012) · Recordar el partit
Gran feina i lluita per derrotar l'actual líder de Tercera

 


 

acidH TEB FederacioAcell