Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

EL PRIMER EQUIP NO MARXARÀ D'STAGE DURANT AQUEST ESTIU

El 'Vila de Gràcia' possible únic partit a casa

No hi haurà stageLa planificació de la pretemporada al Primer Equip variarà en dos aspectes clau respecte estius anteriors. En primer lloc, l'equip no marxarà a cap població a realitzar stage, sinó que durant els primers dies d'entrenaments farà doble sessió a l'estadi, un estadi que podria veure l'equip només el 15 d'agost. La disputa del Torneig d'Històrics (al Narcís Sala) i la planificació de diversos amistosos lluny de Gràcia condicionarien aquest fet.

Així doncs, podria ser que l'Europa, com passa habitualment en divisions més altes, sobretot entre equips de Primera Divisió, només disputi un partit al seu estadi en tot el mes d'agost per celebrar el seu clàssic trofeu de pretemporada, el 'Vila de Gràcia', que enguany arriba a la seva catorzena edició.No obstant, en no estar lligats encara tots els dies i partits del calendari d'agost, el fet de veure l'Europa a casa més d'un dia tampoc és, ara mateix, del tot descartable.

Després de tres anys a La Seu d'Urgell i d'un "EuropaTour" per Holanda fa tres anys, el conjunt gracienc ha variat la planificació de l'inici de la pretemporada, substituïnt aquest stage per unes jornades de doble sessió al Nou Sardenya.

acidH TEB FederacioAcell