Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

UNA SETMANA, UNA TEMPORADA

Nou punts vitals en joc en set dies a casa

Primer EquipL'inici esportiu del 2012 marcarà, profundament, el futur de mig any de l'Europa, almenys fins l'estiu i la finalització de la present lliga. En només set dies el Primer Equip es juga nou punts vitals per determinar quin serà el seu objectiu final i real. Tots els partits es jugaran a casa entre diumenge (8 de gener), dijous (12) i diumenge (15).

 

La primera volta finalitza aquest proper diumenge amb la visita al Nou Sardenya d'un dels clubs destacats del 2011, el Vilafranca. Això coincidirà amb la posada al dia de tots els partits pendents de lliga (obligatòriament, per reglament), per la qual cosa immediatament després, el següent dijous (dia 12 a les 21 hores), l'Europa disputarà els 45 minuts pendents amb el Masnou (0-0 al descans) i haurà completat així les primeres 19 jornades senceres de lliga.

 

Amb l'inici de la segona volta, el calendari torna a girar d'ordre i l'Europa, per tercer dia futbolístic seguit, jugarà també a casa, amb la visita de l'Amposta a l'estadi. Un rival de nivell i dos de la zona més baixa de la lliga passaran pel Nou Sardenya per posar en joc sobre la taula 9 punts vitals. La realitat diu que l'Europa no està classificat en els llocs marcats com objectius de la temporada i la xifra que sumi i les sensacions que desperti d'aquests punts en joc en només set dies en dependrà bona part del pla de ruta a marcar fins al mes de juny, sigui per lluitar de nou pels objectius o per plantejar-ne de nous. Només el temps dirà.

 

acidH TEB FederacioAcell