Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

L'EUROPA TORNARÀ A LA FEINA EL 28 DE JULIOL A LES 18 HORES

Serà un dels equips que més tard ho farà

Inici PretemporadaEl dia 28 de juliol, a les 18 hores, el Nou Sardenya reunirà totes les cares noves i conegudes del Primer Equip en la que serà la primera sessió de retorn a l'activitat de cara a preparar la temporada 08/09. El conjunt escapulat serà un dels equips de l'actual Tercera Divisió que més tard començarà. La decisió de la data, però, respon a la planificació física específica que es durà a terme enguany, molt similar a l'anterior campanya i que va permetre arribar l'equip al tram final de lliga en unes condicions físiques excel·lents.

Fins al 28 de juliol, els jugadors de l'Europa disposen de dies de vacances en els quals, però, hauran de seguir un planning físic lleuger però específic que Marc Fernández, preparador de l'equip, ha dissenyat tant pels jugadors renovats de la passada temporada com per a les noves incorporacions. Durant els primers dies d'activitat, els jugadors seguiran un control d'alçada i pes per marcar l'status actual i dissenyar-ne l'evolució.

Com és habitual en els equips de José Ángel Valero, el primer dia de feina servirà, abans de saltar al terreny de joc, per a la presentació del President a la plantilla (on realitzarà una explicació dels objectius de la temporada), la presentació de la resta del cos tècnic, delegat i utillers, així com la presentació del departament de premsa del club, que farà de pont entre l'equip i els mitjans de comunicació.

acidH TEB FederacioAcell