Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

LA LESIÓ DE CEBRI EL TINDRÀ APARTAT AL VOLTANT D'UN MES

El davanter va fer patir al públic diumenge

Primer EquipEl davanter de l'Europa, Cebrià Queralt, estarà apartat dels terrenys de joc entre tres i quatre setmanes dona la lesió al seu genoll dret i que va tenir lloc diumenge passat en el partit contra el Vilafranca. El diagnòstic final ha estat més lleu del que en un primer moment podia semblar per la forma com el jugador es va lesionar i va sortir del terreny de joc.

 

Una distensió al genoll de la cama dreta mantindrà en obligat descans a Cebri. El públic del Nou Sardenya va patir diumenge de valent en veure la forma com es va lesionar el futbolista i que va recordar molt a l'escena viscuda al Prat de Llobregat a finals de la temporada passada i on el davanter va caure greument lesionat de llarga durada, perdent-se la pretemporada.

 

Al partit de diumenge, el defensa Ismael, del Vilafranca, es va adonar ràpidament de la lesió de Cebri amb la pilota en joc i va cridar ràpidament l'àrbitre i les assistències. Un doble espetec es va sentir sobre el genoll del futbolista gracienc. El genoll, sembla ser, va sortir de lloc i va tornar a la seva col·locació correcta en un doble i ràpid moviment.

 

Primer Equip
Moment quan Cebri va ser retirat del terreny de joc al minut 28 del primer temps

 

acidH TEB FederacioAcell