Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

ROGER CÀNOVAS RENOVA I COMPLETA LA LÍNIA DEFENSIVA

Es converteix en la vuitena renovació

Roger CànovasEl lateral esquerre Roger Cànovas afrontarà la seva segona temporada a les files del Primer Equip de l'Europa després d'haver arribat a un acord per a la seva renovació. El jugador completarà la defensa del projecte 08/09, convertint-se, després de la porteria, en la segona zona completa. L'equip incorporarà en les properes hores un nou davanter centre i seguirà treballant en un o dos reforços més, a la zona mitja i la banda, per completar el planter.

Incorporat amb la temporada 07/08 en curs, Roger Cànovas va jugar la passada temporada un total de 26 partits oficials amb l'Europa, 25 d'ells de titular, acumulant un total de 2.146 minuts, rebent 6 targetes grogues i una vermella. Amb la renovació de Roger, l'Europa completa la banda esquerre del lateral sumant-ne al juvenil Jonathan.

Aquesta línia, la defensiva, queda 99% tancada amb Isern, Amantini, Roger, Albert, Macanás, Ramon Suárez i Jonathan. La intenció de l'staff tècnic és tancar la plantilla de forma definitiva a mitjans de la setmana vinent.

acidH TEB FederacioAcell