Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

ALBERT MARTÍNEZ TORNA A CASA PER REFORÇAR L'ATAC

Complirà la seva tercera etapa al club

Albert MartínezLa davantera del Primer Equip 08/09 ha incorporat al seu segon reforç. Després de l'arribada d'Ángel López, un vell conegut de la casa torna a Gràcia en la seva tercera etapa amb la samarreta escapulada. Albert Martínez, aquesta temporada a les files del Mataró, s'incorpora al projecte. Ràpid, golejador i definidor, el 'nou' punta escapulat s'ha caracteritzat sempre pel seu desequilibri.

En la temporada que acaba de finalitzar, Albert Martínez ha passat gairebé tot l'any de baixa per culpa d'una desafortunada entrada d'un company en un entrenament. Cent per cent recuperat del genoll i fent net de molèsties, el davanter espera que aquest any pugui tornar a demostrar la seva innegable qualitat tal com ho va fer fa dos anys a l'Europa o en èpoques anteriors a equips de la zona alta de Tercera.

El punta de l'equip gracienc va entrar fa dos anys a la història de l'Europa com un dels pocs privilegiats que ha marcat quatre gols en un sol partit amb la samarreta escapulada, al costat d'altres noms il·lustres com Raúl Verdú. El fet de conèixer la casa i a bona part dels seus nous companys serà un factor positiu extra.

Albert Martínez

Albert Martínez



Article Altes i Baixes 08/09

acidH TEB FederacioAcell