Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

PEDRO DÓLERA SUMA CENT PARTITS DE LLIGA A GRÀCIA

Dues temporades i mitja a Tercera Divisió

Primer EquipPedro Dólera va sumar diumenge a l'estadi el seu partit número 100 al Primer Equip de l'Europa en campionat de lliga i, per extensió, a Tercera Divisió. El tècnic va oferir una extensa roda de premsa al Nou Sardenya on va valorar el resultat del partit i també el seu balanç a Gràcia com a màxim responsable de la nau escapulada els darrers dos anys i mig.

 

Des de la seva arribada al club, Pedro Dólera ha signat un vuitè i un setè lloc en les dues temporades completes anteriors i un desè lloc en l'actual lliga, encara per finaltzar i que es troba tot just a l'inici de la segona volta. El tècnic, que suma més partits oficials dirigits comptant la Copa Catalunya, presenta les següents estadístiques en els 100 partits a Tercera Divisió: en la present temporada l'equip suma 9 victòries, 5 empats i 10 derrotes. La Temporada 10/11: 16 victòries 10 empats i 12 derrotes. L'exercici  09/10: 13 victòries, 15 empats i 10 derrotes. En total: 38 victòries, 30 empats i 32 derrotes.

 

El tècnic va afirmar en roda de premsa que "el millor de tot és venir a entrenar cada dia, gaudir dels companys, l'equip i el club. No tothom pot dir que està a l'Europa. Jo espero seguir molts anys més si la gent vol i els resultats acompanyen. Em trobo bé i a gust. Com a balanç puc dir que hem fet les millors classificacions dels darrers anys amb el pressupost més baix dels darrers anys, però el futbol és avui i quan a la gent li dónes caviar no vol mortadel·la. Ara mateix toca estar en un moment difícil. No obstant, jo estic igual de motivat o més que el primer dia. Espero que la gent segueixi animant l'equip com ara".

 

Primer Equip
Dólera, en un instant del partit contra el Castelldefels recollint una pilota a la banda

 

acidH TEB FederacioAcell