Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

TRES ANYS VEIENT GOLS A CASA

No es registrava un 0-0 des del 2008

Primer EquipEl partit que va enfrontar l'Europa i el Castelldefels al Nou Sardenya va finalitzar sense gols i va registrar poques accions ofensives clares. En balanç es podria parlar d'un partit apàtic i un empat sense trascendència. No obstant, un registre es va fulminar a l'estadi gracienc: feia més de tres anys que sempre s'havia vist un gol en cada partit de lliga.

 

Fos veure l'Europa vencedor o fos un empat o una derrota, en les darreres tres temporades i mitja el públic assistent al recinte escapulat sempre havia vist celebrar un gol, sigui de l'equip local o visitant. L'Europa no empatava a zero a casa en lliga des del 21 de desembre del 2008, en un vibrant duel davant L'Hospitalet, últim d'aquell any, però que també va finalitzar sense punteria final. En suma s'han jugat 60 partits de lliga a Gràcia des de llavors, tots ells amb algun gol al marcador.

 

El registre, difícil de veure en aquestes característiques dins les categories amateurs, té curiosament un protagonista repetit. En aquest temps (3 anys 1 mes i 23 dies per ser exactes), només un futbolista ha repetit protagonisme en els dos duels. Es tracta de Pablo Amantini, central que l'any 2008 defensava els colors de l'Europa i que diumenge passat va ser protagoniste d'un altre zero a zero al Nou Sardenya amb la samarreta groga del Castelldefels.

 

Primer Equip
Imatge del darrer precedent, Europa-L'Hospitalet, amb Amantini defensant l'escapulari

 

acidH TEB FederacioAcell